korrektkut
2023.03.23
Közösségünk: Anhur Kegyeleti Kft.

Az Anhur Kegyeleti Kft. és a Korrekt-Kút Kft. közös múltja maholnap 10 évre tekint vissza, ezért magazinunk karácsonyi számában az ügyvezetőt, Nyakas Balázs Richárdot kérdeztük ennek a családi vállalkozásnak a történetéről, jelenéről és jövőjéről. Az Anhur Kegyeleti Kft-t 2010 nyarán alapították, mely időpontban Balázs 22 éves volt. Szülei révén azonban már 14 éves korában belecsöppent ebbe a nem könnyű szakmába. Eleinte nyári munka keretében, majd lépésről-lépésre, fokozatosan ismerkedett meg a temetkezési vállalkozóra háruló feladatok mindegyikével az eltelt évek során.

Nyakas Balázs Anhur Kegyeleti Kft.

K: Mindig egyértelmű volt, hogy ezt fogod csinálni?

V: “Ha a gyerekkori álmom vált volna valóra, akkor motoros rendőr vagy rendőrségi szóvivő lennék. Mivel azonban színtévesztő vagyok, ez nem volt lehetséges.” - mondja nevetve. - “Tulajdonképpen sosem volt kérdés, hogy ezt választom-e.”

K: Nehéz ez a munka?

V: “Bele lehet szokni. Voltak álmatlan éjszakáim, de azt vallom, hogy az arany középutat kell járni. Szakemberek vagyunk, nem sírhatunk együtt az ügyfelekkel, még ha meg is érintenek minket az esetek”.

K: Említetted, hogy családi vállalkozásként indultatok. Lezajlott már a generációváltás?

V: “Igen, az Anhur Kegyeleti Kft.-ben én látom el az ügyvezetői feladatokat.”

K: Milyen utat jártatok be eddig?

V: “Az Anhur Kegyeleti Kft. a nulláról indult. A legfontosabb feladatunk a piacok szerzése és azok megtartása volt, ami nem könnyű feladat ebben a szakmában, hiszen kialakult viszonyok uralkodnak. Mostanra lefedjük Bács-Kiskun megye délnyugati részét és Tolna megye háromnegyedét, azaz a Tamási-Dunaföldvár-Hercegszántó háromszöget. Saját telephelyünk és irodaházunk van, és képviseleti irodákat működtetünk több településen.”

K: Érint titeket a jelenlegi gazdasági- és rezsiválság?

V: “Igen, ahogy mindenkit. Minket is súlyosan érint a rezsiárak emelkedése, de még nagyobb probléma a fizetőképes vásárlóerő eltűnése. Nem minden hozzátartozó képes finanszírozni az elvárásainak megfelelő temetést az elhunyt családtagja számára, és ezt szomorú látni. Folyamatosan növekszik az önkormányzati temetések száma is."

K: Mit tudtok tenni egy ilyen helyzetben?

V: “Egyrészt sodródunk az árral, másrészt folyamatosan azon dolgozunk, hogy növeljük az alacsonyabb árkategóriájú termékek körét.”

K: Arra emlékszel még, hogy annak idején miért választottad a Korrekt-Kutat az üzemanyag-beszerzéshez partnerként?

V: “Igen! Azelőtt ez úgy zajlott, hogy ott álltam bankkártyával a kezemben a nagy hálózathoz tartozó benzinkutak valamelyikén, amíg a flotta megtankolt, aztán fizettem. Aztán a Korrekt-Kúttól olyan feltételeket kaptam, amelyek teljes mértékben elfogadhatóak voltak egy kisvállalkozás számára. Nem volt kaució, sem elvárt mennyiség, mégsem kellett ott állnom a bankkártyával.”

Köszönjük az interjút!

Ha Ön is szeretne a vállalkozására szabott megoldásokat gázolaj, AdBlue és adalékok terén, forduljon hozzánk bizalommal:

KATT az ajánlatért!

KORREKT-KÚT Kft.

7100 Szekszárd, Keselyűsi út 120.

Adószám: 12547696 — 2 — 17

Bankszámla: 11746005 — 20129192

Cégjegyzék: 17 — 09 — 004056

Ellátási Pontok

7100 Szekszárd, Keselyűsi út 120.
Nyitva tartás:

H-P: 6:00-18:00

Sz-V: zárva

Telefon: +36 20 349 1819

E-mail: szekszard@korrekt-kut.hu

7013 Cece, Vasútállomás
Nyitva tartás:

H-P: 6:00-20:00

Sz-V: 8:00-20:00

Telefon: +36 20 966 4564

E-mail: cece@korrekt-kut.hu